Vælg en god fagforening eller a-kasse

Nilfisk støvsuger

At skulle vælge en god fagforening eller a-kasse, kan godt være lidt af et uoverskueligt rod. Der findes nemlig mange at vælge imellem, og de færreste kender forskellen på alle de forskellige begreber og lignende som findes.

 

Her er det dog meget simpelt – det handler bare om at undersøge markedet så grundigt som muligt. Det er i bund og grund det bedste man kan gøre, for at sikre sig at man finder den bedste fagforening eller a-kasse. En af de bedste på markedet, er dog FOA.

 

Det er en af landets billigste a-kasser, så man vil ikke skulle tænke over pengene alt for meget.

Overvej dit budget

Man ønsker altid at have den bedste a-kasse. Normalt er det sådan, at man bare tager den første og det bedste man ser, uden at undersøge nærmere omkring alle de andre.

 

Hvis man ender ud i den situation, hvor du har problemer med din arbejdsgiver, er det vigtigt at man har valgt en god fagforening. Prisen er mindst lige så vigtig som fagforeningen, da den selvfølgelig skal ligge inde for ens budget om måneden. Man kan være så heldig, kun at skulle betale helt ned til 65 kr. om måneden – det er altså derfor ret så billigt.

 

Selvom det er vigtigt at tænke på ens budget, burde det dog ikke være stedet man sparer penge. Hvis man derimod tænker på lang sigt, vil man med A-kassen kunne få mange fordele – samtidigt med at det ikke er den dyreste der findes.

 

Det kan nemlig være at man havner i den situation, hvor det er at man mister sit arbejde. Her er det at A-kassen sørger for at man får noget at leve af. Fagforeningen hjælper hvis man har problemer med sin arbejdsgiver.

 

FOA er en rigtig god mulighed

Det kan derfor være at man undrer sig over hvad den rigtige mulighed så er at vælge. Her er det at FOA kommer ind i billedet.

 

FOA er en rigtig god mulighed for en, da man både vil være sikret ved problemer på arbejdspladsen, og hvis det er at man bliver fyret. Det handler også om, at man skal være med i en a-kasse man føler sig tryk ved. Grunden til det, er at det er vigtigt at man er sikker på at den tager sig af en og ikke dem man arbejder for.

 

Som sagt er fagforening og a-kasse to vidt forskellige ting. Fagforeningen består nemlig af fagfolk, som hjælper hvis det er at man får problemer. A-kassen sørger for at man får penge, når det er at man har brug for det. Samtidigt med det, er det også a-kassen som skaber kontakt til jobcenteret, og gør det hele så nemt som muligt.

 

Hvis det er at man er selvstændig, er der dog flere krav til en end hvis man ikke var. Det er derfor meget vigtigt at man får læst op på alle detaljer, og undersøgt nærmere hvis det er at man er selvstændig. Hvis man er i den situation, er det altid bedst at undersøge for meget end for lidt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *