4 tips til at finde et godt hundefoder

Hunde er menneskets bedste ven, men kan være lidt besværlige at købe ind til. Der er så mange ting at overveje, når du køber mad til din hund! Hvor meget protein skal det have? Hvilken type kød skal der være i maden? Hvilke ingredienser skal du holde øje med? Det kan virkelig hurtigt blive forvirrende. I denne artikel vil jeg give dig 4 tips, der vil hjælpe dig med at finde det rigtige hundefoder til din hvalp.

1- Når du skal købe hundefoder til din hund, så kan det være svært at vide på forhånd, om din hund kan lide det foder, du køber eller ej. Åbnet hundemad kan ikke holde sig for evigt, og derfor kan det være en økonomisk fordel, at købe nogle forskellige smagsprøver, så du kan købe noget hundemad, som din hun rent faktisk kan lide.

2- Der findes mange forskellige variationer af hundemad. Du bør derfor købe noget foder, som så vidt muligt passer til hinandens størrelse, race og aktivitet. Hvis du har en stor hund, der er meget aktiv, har den brug for mere foder end en hund af gennemsnitlig størrelse, der ikke laver meget. Vær opmærksom på den anbefalede, daglige mængde foder til din hundetype på emballagen og forsøge at matche dette.

3- Hvis du har en hund, der konstant har travlt og ikke bliver træt, bør du vælge det bedst mulige foder af høj kvalitet; din hund vil have brug for det! Sørg for, at der ikke er kemikalier i ingredienserne i den type foder, du har valgt, da disse kan være skadelige for hunde. De billigere typer har tendens til at indeholde mere kemikalier, så sørg for at betale mere for et hundefoder af bedre kvalitet.

4- Vælg foder uden korn. Hunde er kødædere, og har brug for mest kød. Når du vælger foder til din hund, så skal du være opmærksom på, hvordan du bør læse og forstå indholdsfortegnelsen. For det, som står først, er dét, der er mest i. Så hvis der står korn først under ingredienser, så er der mest korn i det foder, hvilket ikke er et produkt, en hund har godt af. Vælg et hundefoder, som (for eksempel på denne her side), hvor der står kød som det første på ingredienslisten, dertil må korn stadig godt stå på listen, men den foretrukne ingrediens er kødet.

Når man har en hund, som er en del af familien, så bør man også sørge for, at den får rigtig og kvalitetsrig foder. Godt foder kan ikke købes i de små supermarkeder, da de er fyldt med korn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *