Øreringe til alle lejligheder.

De bedste øreringe til enhver lejlighed

 

Der er så mange begivenheder her i livet, hvor øreringe kan tilføje det perfekte strejf af personlighed og klasse. Fra en dag på kontoret til din egen store bryllupsdag. Lad og tage et kig på nogle af de bedste øreringe som passer til de forskellige lejligheder, og situationer.

 

Uanset om du kigger efter noget prangende eller bare noget afslappende, har Abelstedt helt sikkert lige det du leder efter! Smykkedesigner Julie Abelstedt gennemgår her de forskellige stilarter der bør bruges til hver begivenhed.

 

Øreringe du kan bære på kontoret

 

Selvom der er mange forskellige typer øreringe, er det få der passer til en dag på kontoret. Der er nogle forskellige faktorer, man bør overveje, når du vælger de bedste øreringe til hverdag, og som du kan bære på hvilken som helst arbejdsplads.

 

For det første er det vigtigt, at du vælger nogle øreringe, som ikke er forstå. Undgå også alt for prangende eller iøjnefaldende øreringe, da det kan ses som uprofessionelt. Kæmpe store hoops er et meget stort no go når du skal på arbejde.

 

For det andet skal du overveje hvordan dine øreringe vil passe sammen med det tøj på har på, når du skal på arbejde.

 

Hvis du har et mere konservativt outfit på, bør du også vælge nogle simple øreringe eller ørestikker. Vi anbefaler at du holder dig fra creol øreringe med mindre du har nogle fine simple nogle.

 

Har du har et meget afslappet og kedeligt outfit på, må du gerne være lidt mere modig og når det kommer til valg af øreringe.

 

Husk på at din egen personlige stil, ikke nødvendigvis skal lægges i skyggen, bare fordi du er på arbejde. Foretrækker normalt altid helst store statement-øreringe, så kast dig ud i det. Måske ender du med at få en masse komplimenter på dem.

 

De bedste øreringe til et bryllup

 

Der er ingen tvivl om, at øreringe er et must-have tilbehør til ethvert bryllup, uanset om det er dit eget bryllup eller hvis du blot er en gæst. De tilføjer elegance og glamour alt efter hvilken stil du vælger. Øreringe kan virkelig være med til at fuldende dit look.

 

De mest populære øreringe til bryllupper, er store øreringe. Man skal ikke være bange for at udtrykke personlighed især ikke hvis man er gæst. Er du en brud kan det også være super fint med et par enkle diamant ørestikker eller en simpel perle ørering, som passer til den hvide kjole.

 

Hvis du har en stropløs kjole på, vil du måske hellere vise en flot halskæde, frem for et par store statement-øreringe. Man bør som hovedregel kun bære et stort smykke, så det hele ikke bliver for ekstremt og ikke klassisk at se på.

 

Tag dig god tid og find de perfekte øreringe, hvor enten det er til dit eget bryllup eller blot til hverdag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *