Spar penge med klog boligrenovering

Renoveringer er ikke altid en sjov opgave, hvis man ikke selv kan finde ud af at udføre det. Især ikke, hvis det skal gøres ordentligt. Men derfor kan man ikke lukke øjnene, hvis boligen trænger til en form for renovering. Når man står i en situation, hvor man er blevet enige om, at det er tid til at skifte køkkenet ud til nyt, så kan man i samme situation, tænker over, om der er andre tiltag, som man kan ordne i samme område, som gør, at man på sigt kan spare penge. I køkkenet, kan man tænke over, hvilke energimærker hårdehvidevarerne har, så man på sigt sparer penge i energi om året.

Nyt gulv og tag

Tænker boligen til nyt gulv, så er det en dyr post i sig selv, hvis man ønsker et kvalitetsgulv. Når man nu alligevel fjerner det gamle gulv, så kan man overveje, at implementere:

  • Gulvvarme i hele huset
  • Isolering af gulvet

Trænger huset til et nyt tag, så kan det også en god ide, når man alligevel er i gang med loftet, man så får håndværkerne til at isolere loftet. Isolering af loftet, vil gøre, at huset bedre kan hold spå varmen i de kolde vintermåneder, hvilket vil give en årlig besparelse på varmeregningen.

Det er begge nogle dyre renoveringsprojekter, men når man nu er igang, kan man lige så godt få det hele lavet, så man ikke om 5 år, skal turen igennem igen. Det vil også blive en dyrere omgang. Tjek dette link.

Få ordnet flere ting i samme opgave, og spar penge

Når man vælger at få lavet flere renoveringer ordnet på samme tid, så kan man oftest også spare penge. For man kan spørge sin lokale håndværker, hvad prisen er for at få lavet flere forskellige ting, til én samlet pris, hvilket ofte udgør en form for rabat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *