Gør livet mere skønt med friske faver i hjemmet

Livsnydere får malet

Det der kendetegne stilbevidste livsnydere, det er at de er gode til at sætte smagfulde ting sammen, at de er opmærksomme på detaljen, og at de prioriterer de æstetiske ting i tilværelsen. De forstår at nyde livet, og ikke bare begrave sig i arbejde, eller distraktioner på deres telefon eller lignende. Mange af os vil gerne fremelske livsnyderen i os selv, og det er ideen bag denne artikel. Vi kan gå ned ad mange stier, for at blive bedre til dette, lige fra de gastronomiske stier til indretning, personlig pleje og kulturliv. I øjeblikket ligger kulturen stille på grund af corona, men de andre veje er meget farbare. Da vi netop er meget i hjemmet vil jeg er stille skarpt på boligen og en undervurderet måde at gøre den mere skøn, smuk og indbydende: Ny vægmaling.

Boligen er hjertet

Vores hjem og bolig er der hvorfra vores liv det udgår. Det er her vi lader batterierne op, her vi finder tryghed og hjemlighed. At have rod på boligområdet er noget af det mest stressende, og det er altid fantastisk beroligende når man kan slå teltpælene i efter en hektisk periode med flytning eller lignende. I vores hjem er det lidt forskelligt hvad vi prioriterer, i forhold til at få denne særlige følelse af hjemlighed. Nogle mennesker har brug for at sætte deres musikanlæg op som det første, men andre men fryd lægger bestik og køkkenredskaber ud i køkkenskufferne som det første. Andre vælger at samle sengen og ligge lagen og betræk på med det samme, så man lige kan snuppe en lur eller bare putte sig i dynen. En ting vi ofte overser eller undervurderer, det er væggene der omgiver os. Det er væggene der leverer lys og baggrund til resten af indboet, så helt naturligt burde vi interessere os for dem.

Når boligen er blevet slidt

Når vi har boet i en bolig i lang tid, eller hvis vi overtager en slidt bolig, så vil væggenes farve have falmet. Vi har i denne tid sat vores klare aftryk på lejligheden i form af indretning med mere, men væggene har vi ikke megen kontrol over. Deres falmen følger et forfaldsmønster, som på sin vis er et fremmedlegeme i hjemmet. Det er et forfald, som er det modsatte af hjemlighed. Hjemlighed er nemlig at hjemmet er levende og velkommende. Forfaldet er fjendtligt og lukket. Men i det øjeblik man får malet væggene, så er man igen herre over hele sit hus eller sin lejlighed. Man gør det fantastisk smukt og indbydende, som den første dag man flyttede ind og med fryd kunne indrette sig.

Det er altså vores klare anbefaling at se på mulighederne for at få malet, og det helst af en professionel maler, da de simpelthen ved hvad de laver, og er den eneste garant for et smukt resultat. En uddannet maler vil med dig på råd vælge den rette maling, og få løst opgaven hurtigere end du aner. En skøn måde at flytte ind for anden gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *