Sådan rengøres dit hjem bedst →

Nilfisk støvsuger

En Nilfisk professionel støvsuger fra 930-serien er et godt valg af støvsuger til daglig rengøring på områder med stor areal. En professionel Nilfisk støvsuger fra 930-serien yder en effektiv rengøring og er dermed medvirkende til at holde et lavt omkostningsniveau. En effektiv rengøring er samtidig med til at give et godt omdømme, og derfor har en Nilfisk 930 støvsuger en uvurderlig værdi.

Hos Rensning.dk finder du anmeldelser, guides og prissammenligninger, som udover at tage dig i hånden og dermed finde den absolut bedste og billigste støvsuger på markedet, så vil du ligeledes blive meget klogere på mange andre områder. Derfor skal der lyde den absolut største opfordring til at kigge nærmere på denne side, du vil nemlig med sikkerhed ikke blive skuffet.

Vi ved at siden drives, af en tidligere professionel rengøringskone, som nu er gået deltid og dermed driver siden som hobby projekt, men du vil opleve at du får nogle af de absolut bedste indlæg, og derfor vil der ligeledes være mulighed for, at du kan bruge disse små branche tricks selv – hvis du mangler yderligere information omkring nilfisk støvsuger så læs nedenstående eller tjek deres side via ovenstående link.

Professionel Nilfisk støvsuger ID 2050 til industri og sundhedssektor

Rengøringsartikler billede

Anvendelsesområder for en professionel Nilfisk 930 støvsuger

En Nilfisk 930 støvsuger er god til store områder og arealer, der skal rengøres i fx kontorer, hoteller, teatre, biografer, hospitaler, institutioner, skoler og andre læreanstalter.

En Nilfisk 930 støvsuger er let at bruge, og de store hjul på støvsugeren gør, at det er nemt at køre med støvsugeren, som endvidere let passerer dørtrin og lignende forhindringer uden at skramme dørkarme og lignende.

Nilfisk støvsuger GD 930 S100 fra 930-serien er på verdensplan valgt som branchens bedste støvsuger.

Nilfisk GD 930 S100. Hepa filter mod allergi

Funktionaliteter for Nilfisk professionel støvsuger

For flere af disse Nilfisk støvsugere i 930-serien er det muligt at regulere mellem flere hastigheder, hvilket er af stor betydning på fx hospitaler, da lavere hastighed mindsker støjniveauet.

Desuden kan man til nogle af modellerne i Nilfisk støvsuger 930-serien få et såkaldt HEPA 14 filter, der er et specialudviklet filter til Nilfisk støvsugere. Et HEPA 14 filter er et allergifilter, der opfanger 99,997% af alle støvpartikler og lignende snavs ned til et størrelse på 0,3 my. HEPA 14 filteret ikke bare opfanger støvpartikler; det sikrer også at støv og snavs forbliver i støvsugeren, og på den måde er en professionel Nilfisk støvsuger fra 930-serien med til at forny luften i de rum, hvor den bruges til effektiv og kritisk rengøring.

Nilfisk HEPA 14 filter hjælper til at undgå allergi

En professionel Nilfiks støvsuger med HEPA 14 filter er altså så effektiv i støvsugningen, at den er med til at modvirke risikoen for udvikling af allergi. Det betyder, at en 930 Nilfisk støvsuger med HEPA 14 filteret er særlig velegnet til rengøring og støvsugning i lokaler, hvor der dagligt er mennesker til stede.

Vælg den rette Nilfisk støvsuger fra 930-serien

Investering i en eller flere professionelle støvsugere skal tages seriøst, og da det kan være vanskeligt at afgøre hvilken støvsugermodel, der passer bedst til det område, der skal støvsuges og rengøres, så er det en fordel, at få råd og vejledning fra en fagmand. Hos rensning.dk er der medarbejdere med mere end 20 års erfaring i støvsugerbranchen. Så hvis du ønsker råd og vejledning af høj kvalitet og pålidelighed, bør du kontakte rensning.dk og høre deres vurdering af dit behov for en god professionel støvsuger fra Nilfisk.

Rengøring af bolig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *