Kom tættere på hinanden som par – Se her …

Sexlegetøj til par

Fejlagtigt er der mange mennesker der tror, at sexlegetøj er noget, som man bruger når man er alene. De forestiller sig måske en kvinde med en dildo, som ikke ønsker hjælp fra en mand fordi hun kan klare det hele. Det er dog et meget entydigt billede af hvad sexlegetøj er. Sexlegetøj kan skabe spændende oplevelser for par i soveværelset.

Selvom der er tale om en dildo kan man nemlig sagtens eksperimentere med dette sammen uden problemer. Faktisk er der ikke nogen former for sexlegetøj, som man ikke kan bruge med en partner. Af og til skal man lige vænne sig til, at invitere en anden person ind i det private rum, som man er vant til at have når man er alene med sit sexlegetøj. Men at dele dette intime rum med en man holder af kan være så skønt, at det i sig selv gør nydelsen og ekstasen større.

Frækt legetøj til par

Stav kan bruges til sex og massage

En af de former for sexlegetøj der især er dejlig at bruge sammen, er massagestaven. Det er en sor stav, som ligner et køkkeninstrument eller en meget stor dildo. Den kan mange forskellige ting og det den især kan er at vibrere og stimulere.

Der er en grund til, at det hedder en massagestav. Den er nemlig god hvis man vil give hinanden massage. Her er der ikke nødvendigvis tale om en intim massage. Det kan også være en ganske almindelig massage, der starter på ryggen og skuldrene. Hvad der sker efterfølgende må tiden vise.

Det er meget nemt at gå fra en helt almindelig massage til en erotisk oplevelse. Man kan nemlig sagtens bruge massagestaven mere intime steder. Man kan vælge at starte på skuldrene og dernæst kan man vælge at gå videre ned til de erogene zoner. Man kan også på forskellige måder have massagestaven imellem sig. Her kan man så sørge for, at massagestaven rammer erogene zoner hos begge parter. På den måde kan man sammen nyde de vibrationer, som den meget intense og gode massagestav giver.

Der findes både store og små massagestave

Du kan både få fingrene i en lille og stor massagestav. Den store er selvsagt bedst til at massere skuldre og ryg og andre større områder på kroppen. Den lille er mere oplagt til de intime momenter. Det vil sige, at den lille massagestav primært er god som sexlegetøj, hvor den større er mere alsidig.

Par voksen legetøj

Du kan nemlig sagtens bruge den store massagestav til massage uden det behøver at indebære, at der senere skal være sex på programmet. En ting, der er ekstra god ved den lille massagestav er, at den har ekstra gode vibrationer. De er meget kraftige og grunden til, at det er muligt er blandt andet dens lille størrelse.

Jo mindre en vibrator er, jo hurtigere og mere kraftigere vibrationer vil den kunne give. Er man i tvivl om, hvorvidt den store eller lille massagestav er bedst til par kan man købe begge to. Der er ingen tvivl om, at begge typer af vibrator nok skal blive brugt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *