Lad dit barn være sit eget medlem af patruljen

Har du også et barn, som går rundt og drømmer om at være ude på eventyr med Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma og Skye? Måske vil de gerne være mennesket til den dejlige samling af små hunde, som der er i Paw Patrol? Hvad end dit barns relation til den hyggelige serie er, så skal du vide at du sagtens kan få et legetøj af hvert af medlemmerne til dit barn.

Hvis dit barn skal være et af medlemmerne

Leg er en fantastisk del af et barns opvækst. Det er et sted, hvor de kan lade fantasien bluse og gå i alle mulige vilde retninger. Det er et sted, hvor de kan skabe og være lige den de har lyst til at være. Men det er også et behageligt sted, med venner og velkendte. Det er blandt andet derfor der findes figurer fra Paw Patrols. Dette er så dit barn, kan lade som om, de er en del af holdet. Og derfra kan de gå på deres helt egne eventyrer sammen med de andre holdkammerater. De får lov til at skabe deres egne verdener og deres egne eventyrer. De får lov til at gå videre i den verden, som de allerede kender fra deres TV.

Generelt lader legetøjsbørn have muligheden for at drømme videre. Alle mennesker har forskellige grader af kreativitet og det samme gælder børn. At skabe et univers og en lege verden helt fra bunden af, kan være meget arbejde. Det er det for alle. Men hvis du har legetøj fra din yndlingstegneserie, så behøver du ikke at opfinde så meget. Så kan du bare gå på eventyr. Ikke de store problemer eller udfordringer. Bare samle dem sammen og afsted!

Leg kan være en power fantasi

Leg handler om at have det sjovt. Men det kan også være selvværds opløftende for barnet. De kan nemlig se sig selv, som en af medlemmerne. De kan se sig selv om en af heltene, der kæmper for det gode i vinder i sidste ende. Det kan være en måde at besejre deres dæmoner på. Det kan være utroligt godt for deres indre at lave disse lege. At skabe disse historier og komme igennem dem og vinde. Følelsen af at vinde kan være en, som nogle børn mangler i deres hverdage. Måske er der nogle udfordringer fra skolen af. Derfor er legetøj virkelig godt for børn.

Så hvis det er et Paw Patrol medlem, som dit barn gerne vil være, hvorfor så ikke give dem den. Muligheden for at være lige den helt de har lyst til at være. Især når der er så mange at vælge imellem. Det fede ved Paw Patrol er nemlig at der er mange medlemmer. Der er en for hver en smag. Så der er en sikkerhed i at dit barn vil have lyst til at være et af medlemmerne. Og hvis dit barn finder sådan en, et medlem de ser sig selv i, hvorfor så ikke give dem den mulighed?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.