Skal jeres forhold piftes lidt op, så er det med at finde det rette krydderi

Et forhold er næsten som et levende væsen, det skal fodres med det rigtige, for holde sig i live. 

Når det kommer til forhold, har alle der er i et, eller har været i et, klar over det betyder arbejde. Det gælder så om at gøre arbejdet sjovt. Man skal nemlig holde liv i sit forhold ved at huske det. Glemmer man det, så visner det og dør eventuelt. 

I starten er det altid godt, man er høj på den nye kærlighed og sexlivet fungerer problemløst. Det kan dog hurtigt aftage efter nogle måneder. Så begynder det hele at blive hverdag og det hele er ikke helt så spændende mere. Hun tager ikke længere frækt lingeri på hver gang han kommer forbi. Han har ikke længere tid hver aften fordi der skal sættes nye alufælge på bilen eller gutterne har inviteret på bytur. Det er naturligvis ikke nødvendigvis lige de ting der er grunden. Pointen er blot at man ikke higer efter hinanden på samme måde mere. Det er også ok til en hvis grad. Det gælder dog om at holde lidt fast i spændingen. 

Gør det i gjorde i starten!

Man kan naturligvis ikke blive ved med at være nyforelsket. Det gælder dog om at holde lidt fast i spændingen. Det gør i bedst ved at huske at gøre jer lækre for hinanden. Være opmærksomme på hinanden. Hverdagen tillader ikke altid at man kan svæve rundt på den lyserøde sky man var på i starten. Man behøves dog ikke helt at glemme den komplet. 

Det er ikke nødvendigt straks at gribe til sexlegetøj og andre hjælpemidler. Skade gør det dog heller ikke. Det at holde sexlivet sjovt og spændende er en stor del af at beholde sommerfuglene. Et fungerende sexliv er med til at man går og smiler lidt frækt hver gang man tænker på den anden. Det er den fornemmelse man kan holde liv i ved at huske og give sexlivet noget krydderi. 

Husk at se godt ud for din partner. Ikke hele tiden, men ind imellem. Det skal være KUN for dem, og må gerne være på hen helt almindelig tirsdag. Husk at gør ting for din partner. Lav noget lækkert at spise, køb den lille ting han/hun elsker, huske noget der er vigtig for hende eller ham og overrask din elskede med jævne mellemrum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.