3 ting du skal huske til et babyshower

3 ting du skal huske til et babyshower

Hvis man skal afholde et babyshower, så er der bare nogle ting man ikke må glemme i sine forberedelser. Det at afholde et succesfuldt babyshower, har meget at gøre med om man nu også har husket alle de ting, som man normal forbinder med et babyshower. Det kan være en jungle at skulle finde rundt i, især hvis man aldrig har prøvet at arrangere et babyshower, eller aldrig har deltaget i et. I denne artikel får du derfor de 3 vigtigste ting, som du skal huske, når du skal arrangere et babyshower, for dig selv eller for en veninde.

Mad og drikke

Et babyshower bliver aldrig succesfuldt, hvis man ikke har tænkt på mad, snacks, kager og noget at drikke til. Et babyshower er ikke en fest i den forstand, så det er ikke nødvendigt at tænke over hvor meget eller hvad, man skal købe at drikke. Et par flasker champagne er dog passende, da begivenheden er ment som en fejring af at et lille nyt barn kommer til verden.

Invitationerne

Det også vigtigt at man sørger for at få indkøb invitationer, så gæster kan give en melding tilbage om, om de er i stand til at komme den dag. Babyshower kort kan man let finde på nettet. Det er blot at bruge Google til at søge, og så kan man hurtigt få et overblik over hvilke butikker eller webshops der sælger invitationer og kort til babyshowers. Man kan med fordel også oprette en Facebook begivenhed i tilfælde af, at man ikke kender adresserne på alle gæsterne. 

Pynt og dekorationer

En sidste ting som er vigtigt at huske på, er at man skal skabe den rette stemning for et babyshower. Dette gør man ved at pynte op, med forskellige former for pynt og dekorationer, som er med til at understrege hvilken begivenhed der er tale om. Man kan vælge at finde dekorationer og pynt, som symboliserer farverne på de to køn, eller man kan vælge at finde neutrale farver hvis man ikke tror på det der med køn. Det er helt op til den der arrangere et babyshower.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *