3 gode grunde til at få et TV2 Play abonnement

Har du endnu ikke fået dig et abonnement på TV2 Play, har du her et par gode grunde til at få lavet dig sådan et.

Find også de flotteste termodragter til damer her.

Masser af underholdning

For det første kan du jo glæde dig til at få en masse underholdning, hvis du opretter et abonnement på TV2 Play. Her kan du se alle TV2’s egne programmer, samt alle de andre udsendelser, de også sender i løbet af dagen. Der er også adgang til masser af udenlandske produktioner, hvis du fx gerne vil Den Store Britiske Bagedyst eller America’s Got Talent. Du kan også fange det seneste afsnit af Xfactor, eller du kan læne dig tilbage i sofaen med en kop kaffe og hygge dig med Peter Ingemann i værtsrollen, når han viser rundt i Danmark.

Film og serier

Derudover kan du på TV2 Play også få adgang til en lang række film og serier, som du ikke finder mange andre steder. De har blandt andet et godt arkiv over danske film, som du kan dykke ned i, eller du kan vælge at se nogle af de mange gode danske serier, som du ikke finder andre steder end hos TV2. Vil du fx gerne se Anna Pihl, Badehotellet, Sommerdahl eller måske Klovn eller Langt fra Las Vegas, finder du det hele inde hos TV2 Play. Der er masser af både nye og ældre serier, som du kan sætte på.

Sport

Og til sidst er der naturligvis en lang række sportsbegivenheder, der bliver dækket af TV2. Her kan det være en god idé at opgradere til deres sportsabonnement, så du er sikker på at få adgang til alle de store sportsevents, der kører på skærmen. Her kan du blandt andet følge med i spansk fodbold, tage med til Frankrig i Tour de France, eller se en masse god håndbold fra den danske liga. Der er masser at glæde sig til, hvis du er vild med sport, og hvis du endnu ikke har fået dig et abonnement hos TV2 Play. Så opret dig nu.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *