Sådan gør du din entre mere indbydende

Din entre er det første, gæsterne ser, når de kommer ind i dit hjem, så du vil gerne sikre dig, at den er så indbydende som muligt. Her er et par måder at gøre det på:

 

1. Tilføj et tæppe. Et tæppe kan tilføje både farve og komfort til din entre. Vælg et, der passer til resten af din indretning og er holdbart nok til at kunne tåle fodtrafik.

 

2. Hæng kunstværker op. Kunstværker kan virkelig sætte liv i et rum, så overvej at hænge nogle op i din entre. Vælg værker, der afspejler din personlige stil, eller som supplerer farverne i din indretning.

 

3. Ryd op. Uorden kan få et rum til at føles mindre indbydende, så sørg for at holde din gang ren og organiseret. Tag ting, der ikke hører til, og læg dem på deres rette plads.

 

4. Tilføj belysning. God belysning kan gøre en stor forskel i forhold til, hvor indbydende et rum føles. Overvej at tilføje nogle ekstra lysarmaturer til din gang, eller udskift dine eksisterende armaturer til lysere pærer.

 

5. Udsmykning af væggene. Ensfarvede vægge kan være ret kedelige, så overvej at give dem lidt liv med tapet, maling eller endda decals. Vælg noget, der passer til resten af din indretning, og som virkelig får din gang til at fremstå flot.

 

Det behøver ikke at være svært eller dyrt at gøre din entre mere indbydende. Med blot et par enkle ændringer kan du forvandle den til et varmt og indbydende rum, som alle vil elske. Husk at du også nemt kan finde en bænk med skuffer til din entre.

Den bedste måde at bruge farver i din entre på

Det er ved at male væggene eller tilføje tapet. Du kan også tilføje et farvestrålende tæppe eller nogle kunstværker i stærke farver. Overvej dit overordnede farveskema, når du ændrer din entré, så den passer godt til resten af dit hjem.

 

Hvis du har plads, kan et konsolbord eller et træ i gangen være en god tilføjelse til din entré. Det vil ikke kun give et sted at lægge ting som nøgler og post, men det kan også rumme ting som paraplyer og hatte. En opbevaringsbænk er en anden god mulighed for at opbevare ting af vejen, men stadig have dem lige ved hånden.

 

En anden måde at gøre din entre mere indbydende på er at tilføje noget grønt. Planter kan virkelig lyse et rum op og få det til at føles mere levende. Hvis du ikke har meget naturligt lys i din entre, kan du vælge planter, der ikke kræver meget sol for at trives. Et lille ficus træ eller nogle bregner ville være perfekt.

 

Uanset hvilke ændringer du foretager i din entre, er det vigtigste, at du gør den til din egen. Vælg ting, der afspejler din personlige stil, og som får rummet til at føles som et hjem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *