Hvordan vælger jeg den bedste trampolin til haven

Har du besluttet dig for, at få en udendørs trampolin i din have for, at glæde dine børn, så er næste skridt, at finde den trampolin der er bedst til jeres behov, og som samtidig opfylder jeres krav.

Der er nemlig flere ting du skal tage højde for, når du skal vælge den bedste trampolin.

Har du f.eks tænkt over om det skal være en firkantet eller rektangulær trampolin, eller måske det skal være en helt almindelig rund trampolin?

Skal det være en lille eller en stor trampolin?

Skal det være en topmodel som f.eks en Berg grand champion 520 eller skal det være en lavpris trampolin?

Billige trampoliner er selvfølgelig ikke de bedste trampoliner, men en billig trampolin kan stadig godt opfylde jeres behov.

Som du kan se, er der mange ting at tænke over før du køber en ny trampolin.

Hvilken trampolin skal jeg vælge?

Først skal du finde ud af hvor meget plads du har til din havetrampolin. Når du har gjort det, kan du hurtigt se om det skal være en lille og billig trampolin, eller om du har plads, både i haven og i budgettet, til f.eks en Berg Grand Champion 520, der har vundet mange bedst i test titler i diverse trampolin test.

Det er den største trampolin af alle Berg trampoliner. Det den perfekte trampolin, med god affjedring, gold fjedre, ramme i galvaniseret stål, slidstærkt vinyl og en høj maksimal personvægt. Den ultimative havetrampolin til akrobatiske øvelser.

Dernæst skal du beslutte dig hvilken form din trampolin skal have:

  • Den runde trampolin

  • Den firkantede trampolin

  • En oval trampolin

  • En fitness trampolin

  • En indendørs trampolin

  • En nedgravet trampolin

Som du kan se, så findes der mange andre trampoliner, end bare de almindelige runde trampoliner.

En rektangulær trampolin, en firkantet trampolin eller aflange trampoliner har den fordel, at man kan lave lange serier af spring. Det mest praktisk til den der der er seriøs med sin spring træning. F.eks gymnasten.

Fitness trampoliner er til dig der udelukkende vil bruge den til at træne kondition og fitness. Den er hovedsageligt anvendt indendørs.

En trampolin til nedgravning er en mere sikker trampolin, da den er tættere på jorden. Der er dog meget arbejde med at grave den ned i jorden.

Runde trampoliner er mest til leg og sjov, og den har ry for at være en mere sikker trampolin end de andre former, fordi man automatisk bliver trukket mod midten.

Det er også nemmere at placerer trampolinen i haven, når den er rund. Mange børn og barnlige sjæle foretrækker en rund trampolin.

Rund trampolin eller nedgravet trampolin

Du kan også få runde trampoliner som er til nedgravning. Det handler mere om, at du skal vælge en trampolin på ben eller en trampolin til nedgravning.

Har du tiden og pengene, anbefales en nedgravningstrampolin, men en trampolin på ben er nu engang nemmere at have med og gøre, og den er ikke så permanent som en nedgravet trampolin er.

Hvilken havetrampolin er bedst i test?

Der anbefales det at læse en trampolin test, som f.eks denne trampolin test i Husoghaveavisen.dk.

Der kan du læse deres bud på tre gode trampoliner, hvor de har valgt den bedste trampolin og givet den titlen som bedst i test.

Trampolin test med de bedste trampoliner

Vi kan godt afsløre at det, som sædvanlig fristes man til at sige, er en Berg trampolin, nemlig Berg Champion. Berg Champion trampolinen har vundet mange trampolin test efterhånden, og det er også en rigtig god trampolin.

Den store trampolin Berg Grand champion 520, er fra samme serie, som den mere almindelige Berg Champion trampolin. Det betyder at når Berg Champion er den bedste trampolin i test, så er Berg grand champion 520 også bedst i test.

Hvad koster en havetrampolin?

Det kommer meget an på hvilken trampolin du vælger. Den største og bedste trampolin, som f.eks Berg Champion eller Berg Elite koster et godt stykke over 10.000 kroner, men du kan sagtens finde en gode og billige trampoliner også.

En god lavpris trampolin, som ikke er så stor, kan faktisk købes for under 4.000 kroner. Det kan f.eks være en Berg Favorit eller, hvis du ønsker en større trampolin, en Berg Grand Favorit.

Du kan også vælge en Salta Premium trampolin eller måske en Jumpmaster trampolin. Det er også gode trampoliner, måske ikke lige så gode som Bergs trampoliner, men det er stadig en god trampolin.

Billigere trampoliner har dog tendens ikke at holde lige så længe, så det skal også med i dine beregninger.

Husk dette når du vil købe ny trampolin

Du skal kigge på trampolinens fjedre, selve trampolinen, er der noget til at beskytte trampolinen med vind og vejr, hvor meget vægt kan den klare, altså hvad er maksimal brugervægt på den og selvfølgelig om trampolinen giver et godt opspring, og et behageligt spring, når du vil bruge trampolinen.

De forskellige trampoliner er alle produceret på hver deres måde og med forskellige materialer. Berg’s trampoliner er dog alle produceret på næsten ens, på nær deres billige trampoliner, som f.eks Berg Favorit trampolin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *