3 tips til at finde en bolig som studerende

Er du som studerende på jagt efter en bolig, men har du ikke fundet noget endnu, har vi herunder et par gode bud på, hvad du kan gøre for at øge dine chancer for at finde en god bolig hurtigst muligt.

 

Det kan være vigtigt at finde en bolig som studerende, så du har et sted at koncentrere dig om at lave lektier, slappe af og nyde dit studieliv tæt på din skole.

 

Savner du hjælp til matematik på dit studie, så lær at finde rektangel areal her.

Søg ikke kun i din studieby

For det første kan det være en god idé også at søge efter boliger i nærliggende byer til dit studie. Så kan det godt være, at du skal en kort tur med bus eller tog for at komme frem og tilbage, men måske øger det dine muligheder for at finde en bolig hurtigere.

 

Tit går der busser direkte fra dit studie af, så du har nemt ved at komme til og fra dit studie fra din bolig, selvom du ikke bor lige i byen.

Skriv dig op i alle boligselskaber i dit område

Så kan det også være en god idé at skrive dig op i alle almene boligselskaber i den eller de byer, som du er interesseret i at bo i. Det kan være, at du kun er skrevet op i et enkelt boligselskab i din by, men der er som regel en række boligselskaber i enhver mellemstore by, selv ude i provinsen.

 

Så undersøg gerne om der er flere relevante boligselskaber, som du kan skrive dig op i, og hvor du har mulighed for at få en bolig, som du kan bruge til noget. Det koster ofte ikke meget mere end 100 eller 200 kroner at lave sådan en opskrivning, så det er til at overkomme.

Husk at skrive dig op til studieboliger

Sidst, men ikke mindst, kan det være en god idé at skrive dig op til studieboliger i alle disse boligselskaber. Studieboliger er billigere boliger beregnet til personer under uddannelse, så her kommer du hurtigt foran i køen, fordi alle andre ikke bare lige kan få lov til at bo i disse boliger.

 

Til familieboliger står du jo på samme venteliste som alle andre, men på ventelisten til studieboliger er det kun andre studerende, du skal kæmpe med om at få den enkelte bolig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *