3 tips når du vil i gang med at vandre

Vil du gerne i gang med at vandre noget mere, og drømmer du om at komme ud på en eller flere af de helt lange ture, som du fx kan finde i Skotland, England eller Spanien, er det en god idé at følge med her. For her kommer vi nemlig ind på en række tips til at komme godt i gang med at vandre. Der kan være et par ting, der er gode at huske på, når du skal i gang med dine første ture.

Inden du vandrer første gang, kan du lige tjekke disse tilbud på udendørs persienner.

Vælg nogle gode vandresko- eller støvler

For det første er det en rigtig god idé at vælge dig et par rigtig gode vandresko eller vandrestøvler. Her gør det ikke noget, hvis du bruger lidt ekstra penge på at få et par sko i en meget høj kvalitet. Du skal jo trods alt til at gå rigtig mange kilometer i dem, så det handler om at blive gode venner med sine vandrestøvler. Så sørg altid for at prøve dine sko eller støvler, inden du skal købe dem, så du er sikker på, at de sidder godt på dig.

De rette vandresokker kan være guld værd

Det er også godt at gå op i at finde de helt rette vandresokker, hvis du gerne vil være sikker på at give dine fødder så god en behandling som muligt undervejs. Fødderne kan meget hurtigt lide overlast, når du skal ud på de lange ture, og du skal nok vænne dig til tanken om vabler og lignende på fødderne, da det næsten er uundgåeligt. Et godt tip er dog at sørge for at købe nogle gode vandresokker, som kan hjælpe dine fødder med at have det så godt som muligt undervejs. Derudover er det en god idé at lufte fødderne mindst en gang i timen, så de ikke bare går og er lukket inde i fire, seks eller otte timer i streg.

Gå dig i form til de store ture

Og drømmer du om at komme ud at gå de helt lange ture, kan det være godt at lave et træningsskema til dig selv inden, så du ikke bare starter lige på og hårdt med at gå en vandretur på 800 kilometer. Så brug gerne et par måneder på at gå dig i en nogenlunde form, så du har en chance for at gennemføre.

Find rullegardiner til børn med Disney motiv her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *