Ravjagt over Danmark

Gør ravjagt til en leg

Ravfund.dk i Nørresundby er en danskejet virksomhed, som designer og producerer en perlerække af kvalitetsravlygter til brug i forbindelse med ravjagt. Med mere end tredive år på bagen, har virksomheden stor erfaring og ekspertise i produktudvikling og produktion af ravlygter til ravjagt. Oveni det er deres service helt i top.
Så du kan trygt have tillid til, at din nyindkøbte ravlygte vil føre dig til ravgevinst, hver gang du tager på ravjagt ved de jyske kyster.
Og nej, vi lover ikke for meget. Ravfund.dk producerer super kvalitetslygter til ravsøgning, som både kan bruges i mørke og ved dagslys. Uanset, om du er nybegynder eller øvet i faget, så er der også en specieldesignet ravlygte til dig da lygterne fås i alle modelvarianter, og med en lysstyrke, der varierer, så du kan bruge dem fra 10 cm vandstand til 110 cm vandstand. På den måde kan du søge efter rav på både lavt og dybt vand i alle døgnets timer.

Hvorfor gå på ravjagt?

Ravjagt er en genial måde at få hele familien med ud i naturen. Det kan være svært at få nok frisk luft i en travl hverdag, hvor størstedelen af timerne ofte bruges på et kontor eller i et klasselokale, og når vi har fri, ender vi ofte med en tablet i hånden eller foran computeren. Med ravjagt er der et mål med den lange travetur på stranden, og man får ofte børnene med på ideen, når det hele minder lidt om en skattejagt. Det kan være svært at overtale de unge mennesker på en strandtur, hvis det er på grund af naturoplevelsen og den friske luft alene.

Her er der størst chance for at finde rav

Rav er en vildt dyr og eksklusiv vare, hvis du selv skal købe det. Det findes i et væld af forskellige udgaver, som alle har en fællesnævner. De er utrolig dyre. Den høje pris på rav skyldes at det er svært at finde men med en ravlygte er det meget lettere så her har du en meget stor fordel. Jo lavere udbud, desto højere efterspørgsmål. Og når efterspørgslen er høj, kan forhandlerne også tillade sig at tage en høj pris for sit produkt, da der er mange mennesker, som ønsker det. Men der er en måde, hvorpå du kan få fat i det dyre og eksklusive rav, uden at skulle give mange penge for det. Du kan finde det selv. Det giver sig selv, at hvis du selv finder ravet, så er det ganske gratis, men det er også lettere sagt end gjort.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *