Fra ensom far til at se lyset

At være en ensom far er en udfordring, der kan veje tungt på sjælen. Efter min hustrus bortgang stod jeg over for en uvant virkelighed – at være både mor og far for mine børn. Jeg manglede ikke kun støtte, men også et formål. Denne søgen førte mig til Mentorix og deres PRINCE2 Foundation-kursus, og det blev en vendepunkt i vores liv.

Mentorix.dk blev ikke kun et uddannelsescenter for mig, men også et sted, hvor jeg fandt fællesskab og støtte. Lærerne forstod min situation og stod ved min side gennem hele forløbet. Deres dedikation til at lære os kunsten at lede projekter gik ud over det forventede.

At tage skridtet ind i verden af PRINCE2 Foundation var ikke blot en karrierebeslutning, det var et skridt mod at skabe en bedre fremtid for mine børn. Kurset gav mig en dybere forståelse for projektledelse og styrkede min tillid til at tage ansvar for komplekse opgaver.

Som tiden gik, begyndte jeg at anvende PRINCE2-metodologien i vores dagligdag. Det var ikke kun på arbejdet, at jeg så forbedringer, men også i vores familieliv. Den strukturerede tilgang hjalp os med at organisere vores daglige aktiviteter bedre og skabe mere harmoni i hjemmet.

Livet begyndte at ændre sig for mine børn. De så deres far blomstre og tage ansvar med en nyfundet selvtillid. De oplevede en mere struktureret hverdag, hvor der var tid og plads til både ansvar og sjov. Det blev tydeligt, at vores liv blev bedre efter, at jeg så lyset igen.

I dag er jeg dybt taknemmelig over for Mentorix og PRINCE2 Foundation. De gav mig ikke kun faglig viden, men også redskaberne til at skabe en bedre fremtid for mine børn. Min rejse fra ensomhed til et liv fyldt med formål og glæde er et bevis på, at uanset hvor mørkt det ser ud, er der altid mulighed for forandring. Mentorix og PRINCE2 Foundation var min nøgle til en lysere fremtid, hvad bliver din?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *