Skal der ske noget nyt i din have? Overvej et spejlbassin

Har du et ønske om, at der skal ske noget nyt i din have? Trænger du til en eller anden form for forandring i haven, uden at det nødvendigvis behøver at være hele haven, der skal rives op og plantes om? Mange har det med haven, som de har det med resten af hjemmet. Nogle gange skal der bare ske noget nyt. I hjemmet kan man ofte blot flytte lidt rundt på møblerne, men i haven er det ikke lige så let at flytte rundt med terrassen eller bedene. I haven har du dog mange andre muligheder, når der skal ske noget nyt. Dette kan du læse meget mere om her.

Pift haven op med et spejlbassin

En måde, hvorpå du kan pifte haven lidt op på, er ved at få indlagt et spejlbassin. Med et spejlbassin kan du skabe en smuk og beroligende vandoverflade i din have, som er et slags levende spejl af omgivelserne. Et spejlbassin viser aldrig det samme, dette afhænger nemlig helt af vejret, døgnet og årstiden, som jo ofte kan skifte fra dag til dag i Danmark. Er du derfor træt af at kigge på de samme træer og bede i din have, og vil du gerne pifte haven lidt op på en helt speciel måde, så er et spejlbassin en god mulighed, da du her får mulighed for at se haven på en helt ny måde. Du kan læse mere og se færdige spejlbassin her.

Hvad er et spejlbassin?

Et spejlbassin er som et spejl, der viser dig haven fra en anden vinkel. Dette er muligt, fordi der er en spejloverflade i bunden af vandbassinet, som sikre, at der altid vil være et flot spejlbillede af havens omgivelser. Et spejlbassin er et havebassin uden fisk eller planter, og det er ofte heller ikke særlig dybt.

Det betyder, at du ikke skal være bekymret for havens mindste gæster. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om alt for meget rengøring, da der ingen dyr eller planter er i spejlbassin. Bassinet skal selvfølgelig gøres rent, hvis der skulle falde blade eller andet i vandet, og skal vandet skiftes, kan man også nemt gøre dette. Det brugte vand i spejlbassinet kan bruges til at vande bedene eller græsset i haven, så du på den måde ikke har spildvand.

Et spejlbassin fås i mange forskellige størrelser, hvorudfra du blot skal vælge, hvad der passer bedst til dit hjem.

Du får mange muligheder med et spejlbassin

Et spejlbassin giver dig rigtig mange muligheder i din have. Udover at du får en smuk gengivelse af omgivelserne i haven, så får du også zen-agtig ro og balance i haven, som kan være meget nyttigt i en stresset hverdag. Derudover kan et spejlbassin ligge der, hvor du ønsker, uanset om det er på græsplanen eller på terrassen. Spejlbassinet kan sågar ligges indendørs i dit hus, hvis det er dette, du ønsker. Et spejlbassin er perfekt til dig, som ønsker et lille pift til hjemmet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *