Konto til firma: Sådan får du en på den billigste måde

En firmakonto kan være en udfordring at få, fordi det er ikke alle bankerne, der har lyst til at oprette sådan en konto til virksomheder, der ansøger om dem. Hvorfor ikke? Fordi der er alle mulige ting, bankerne skal have styr på og vide om virksomhederne. De tør simpelthen ikke altid tage chancen, hvorfor de kan være meget hurtige til at sige nej. Dette skaber et potentielt problem for mange danske iværksættere.

Ovenstående historie er hvorfor hjemmesiden ErhvervskontoPris.dk er blevet oprettet. Den er blevet oprettet med henblik på at hjælpe danske virksomheder og iværksættere med at finde en billig erhvervskonto, så de kan bruge penge på de ting, der er med til at skalere deres virksomhed. Besøg hjemmesiden her: https://erhvervskontopris.dk/

For at få en billig konto til din virksomhed, så skal du første finde en bank. Mange vælger at kontakte deres nuværende bank, hvor de har deres privatøkonomi. Det kan både være en god eller dårlig ting. Det er en god ting, hvis du er en “god kunde”. På den måde kan du få gode priser og en masse rabatter. Det kan være en dårlig ting, hvis du tror at du får det ovenstående uden reelt at få det. På den måde kommer du til at betale for mange penge uden at vide det.

Efter du har kontaktet din egen bank, kan du med fordel besøge den ovenstående hjemmeside og finde den billigste pris og præsentere denne for din bank. Gør du dette, så kan det være, at din egen bank vil matche prisen. Vil de ikke det, så kan du nemt bare oprette en konto i den bank, du har fundet på hjemmesiden – hvis de selvfølgelig vil have dig som kunde.

Har du prøvet alle danske banker, så kan du kigge mod udlandet her kan du finde både Revolut og Transferwise (nu Wise). De er oftest villige til at oprette en konto til de virksomheder, som ikke kan få en konto i de “normale” banker. Er du inden for et såkaldt risikoerhverv, så kan du godt glemme at få en konto hos de to udenlandske banker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *