Find gnisten i parforholdet

I en travl hverdag fyldt med job, børn og diverse praktiske gøremål, kan man nemt glemme at prioritere romantikken og intimiteten i et parforhold. Man kommer hurtigt til at sidde fast i gamle rutiner, der bliver kedelige i længden.

En god måde at tænde gnisten og få noget fornyet liv i soveværelset er at eksperimentere med sexlegetøj. Her er nogle bud på, hvordan I kan gøre det.

Sexlegetøj til par

Der findes et stort udvalg af sexlegetøj, der er særligt beregnet til at blive brugt af par. Det kan f.eks. være en vibrator, der kan styres med en app eller en trådløs fjernbetjening. Med sådan en kan du pirre din partner og have fuld kontrol over hendes seksuelle nydelse.
I kan også prøve bondage af og se, om det er noget for jer. I kan sagtens starte blidt ud med håndjern og blindfold inden I kaster jer ud i noget, der er vildere.

Udlev jeres frække fantasier

Alle har frække fantasier, men det er ikke alle, der tør udleve dem. Tal sammen om, hvad der tænder jer og udforsk hinandens seksualitet. I vil hurtigt mærke, at det bringer jer tættere sammen, når I lukker hinanden ind i jeres inderste tanker og fantasier.
Måske er idéen om en fræk skolepige eller sexet politibetjent ophidsende for jer. Her kan sexede kostumer være med til at gøre jeres fantasier til virkelighed.

Vær seksuelle hver for sig

Det er sensuelt og romantisk at udforske sin seksualitet sammen, men det er også vigtigt at lære sin egen krop og seksualitet at kende. Vær ikke bange for at eksperimentere med sexlegetøj og onani hver for sig. Det giver jer kun gode muligheder for at lære mere om, hvad der tænder jer og, hvad I synes kunne være frækt at prøve af sammen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *