Et par bambus underbukser til herren og et par bambus trusser til kvinden tak

Sådan lød min seneste bestilling i den imaginære kiosk. Ok, tk sagde ekspedienten, vente sig langsomt om og gik ud i baglokalet. Der gik et stykke tid, hvor jeg kunne høre hende pusle lidt rundt derude i nogle kasser, hun gik og nynnede imens, det virkede til at hun havde sig en ret fin dag. Solen skinnede også udenfor, måske det var noget med det, ellers havde det måske noget at gøre med at det var fredag. 

Efter et par minutter kom hun tilbage med et  par Bambus trusser  og Bambus underbukser, begge i sort. 

Der stod jeg og vidste ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv

Jeg havde aldrig ejet et par bambus underbukser, og heller ikke et par bambus trusser for den sags skyld, men det gjorde jeg nu. Lige til at starte med så lø armene over hovedet på mig, men i det samme hvor de røg derop, så kan jeg godt mærke, at det egentlig var en lidt sjov ting at juble over.Jeg gjorde det nu alligevel, Wuhuuu, røg det ud af munden på mig. Ekspedienten spurgte nysgerrigt, hvad det var der var så fantastisk. Jeg svarede, at det havde noget at gøre med hvor meget jeg havde glædet mig til at at prøve de nye bambus underbukser, men endnu mere om, hvor meget jeg havde glædet mig til at min kæreste skulle prøve hendes bambus trusser. Huns varede at hun havde haft det helt på samme måde, og at hun stadig den dag i dag, tre år efter hendes debut, kun kan være glad når hun har dem på. Hov ved du hvad, lige inden jeg smutter, så får jeg da lige skrevet lidt mere om bambus underbukser og trusser her, fordi der manglede da lidt fylde i denne artikel. Men det var vidst bare lige det. Så hej hej igen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *