5 TEGN PÅ EN GOD SENG

En god seng kan gøre forskellen mellem en god nats søvn og en forfærdelig. Ikke alene hjælper den rigtige seng med at forbedre din søvn, men det hjælper dig også med at undgå ømhed og smerter og reducere din risiko for andre sundhedsmæssige problemer. Så før du vælger en ny madras, skal du sørge for at have disse fem ting.

FØRSTE TEGN. SENGERAND

Når du vælger en seng, er den første ting at overveje rammens kvalitet og egnethed, da styrken af dette element definerer levetiden og stabiliteten af et sove- og hvileområde.

En spinkel og mistænkelig ramme vil aldrig blive fundet på en seng af høj kvalitet, fordi en sådan base ikke kun begrænser møblernes bekvemmelighed, men også risikerer at skade hele strukturen under dens eksistens.

ANDET TEGN. BASE TIL SENG

Ud over rammen er sengens bund eller strukturen med trøjer, der passer på rammen, afgørende for sengens styrke og som følge heraf for madrassens støtte. En almindelig dobbeltseng kræver mindst 30 trøjer, mens en enkeltseng skal have mindst 15.

Rummet mellem basens skove bør ikke være stort, og når du beslutter dig for, hvilken seng du skal bruge, kan du starte med det samlede antal basisfundamenter (jo mere, jo bedre).

TREDJE TEGN. MADRAS

Hvis sengens ramme og fundament først og fremmest påvirker dens styrke, er hovedformålet med en kvalitetsmadras at sikre din søvnkomfort. Madrasser med forskellige hårdhedsgradueringer er allerede tilgængelige på markedet, og det er bedst at vælge en madras med mellemhårdhed snarere end en ultrahård eller ultrablød. En af de bedste madrasser er Emma Madras, der kan passe til dine behov.

Latex ortopædiske madrasser er den bedste løsning, da de perfekt gentager menneskekroppens konfiguration. Du kan dog købe en almindelig madras og være opmærksom på fyldstofet – du foretrækker måske økologiske og naturlige løsninger (kokosfibre eller alger), men producenterne leverer madrasser fyldt med holofiber specielt til allergipatienter.

DET FJERDE TEGN. SENGENS STØRRELSE OG VOLUMEN

Det er vigtigt at være meget opmærksom på dimensionerne på en seng, mens du køber en fra møbelbutikkerne. Der er mange afgørende nuancer her:

  • Hvis sælgeren nævner standardstørrelser, skal du sørge for at spørge, hvilke tal han mener (standarder for møbelproducenter i forskellige lande kan variere!).
  • Husk, at sengens bredde og længde altid er sengens mål, ikke møblernes (som kan være betydeligt større!).
  • Sengene varierer typisk i længden fra 190 til 200 cm for standardversionen, hvor senge op til 218 cm er ret usædvanlige. Har du brug for mere, skal du bestille en seng ud fra dine specifikke behov.
  • Når du vælger mellem senge i to forskellige størrelser – vælg altid den større (hvis den selvfølgelig passer ind i soveværelset uden at gå på kompromis med andre møbler og bevægelsesfrihed).

FEMTE TEGN. SENG STIL

Selvfølgelig har sengens stil ringe effekt på dens styrke og komfort under søvn, men fordi en persons humør er stærkt påvirket af hans miljø, bør sengens udseende ikke ignoreres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *