3 Tips til nybyggeren 

Står du og skal have bygget et nyt hus, så kan det være svært at vide, hvor du skal begynde. Hvem skal du hyre, og hvor meget skal du betale? Til gengæld har du enormt meget frihed, hvis vi antager, at du har pengene i orden til at bygge for. Her får du 3 gode tips til, hvad du skal gøre, inden du kaster dig ud i et nybyggeri.  

Der er masser af ting at overveje, når man skal bygge et hus op fra bunden. Ikke nok med at pengene skal være på plads, så skal ud også finde ud af, hvem der skal bygge huset, og hvor meget prisen her skal være. Gode råd er sjældent gratis, alligevel får du et par stykker og mere til ved at læse videre lige her.  

1. Hyr de rigtige  

Der kan være mange fordele ved at læse om de forskellige entreprenørfirmaer, og de håndværkere de har tilknyttet. Ingen virksomheder er perfekte og da særligt ikke i byggebranchen, så lad være med at ryste på hovedet ad de dårlige anmeldelser. Se dog på, hvordan de har håndteret, hvis der er blevet lavet fejl. Det siger meget mere om et byggefirma. 

2. Undgå travlhed 

Tag jeres tid og find ud af, hvem I skal hyre. Hvis I haster for meget, kan I overse vigtige detaljer. Tag møder sammen med byggefirmaerne, og se, om de er villige til at efterkomme jeres specifikke ønsker på en imødekommende måde. Det er nemlig vigtigt, I har tillid til jeres byggemester. 

3. Overvej at få installere omfangsdræn 

Hvis jeres grund ligger lidt lavere end sine omgivelser, kan det være en rigtig god idé at få installeret et omfangsdræn. Det sikrer jer nemlig mod oversvømmelser ved at lede alt vandet væk fra grunden. Og det kan gøres allerede fra starten af. Læs mere om omfangsdræn her. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *